Naïf Herstellende Conditioner Voordeelset 2x200ml met Natuurlijke Ingrediënten

5/5

Naïf heeft weer een fantastische shampoo op de markt gebracht. Laat je hier verder informeren over Naïf Herstellende Conditioner Voordeelset 2x200ml met Natuurlijke Ingrediënten en bepaal of dit de shampoo is die jij wilt voor jouw prachtige haar. Hier ontdek je alles wat je moet weten om te ondervinden wat voor shampoo Naïf Herstellende Conditioner Voordeelset 2x200ml met Natuurlijke Ingrediënten is. Bekijk de specificaties hieronder en koop het eenvoudig aan via de button.

Specificaties Naïf Herstellende Conditioner Voordeelset 2x200ml met Natuurlijke Ingrediënten

Merk

Naïf

Serie

Hulp bij

Gevoelige hoofdhuid

Type dispenser

Tube

Dermatologisch getest

Ja

Inhoud

400 ml

Aantal dispensers

1 stuk(s)

Omschrijving van Naïf Herstellende Conditioner Voordeelset 2x200ml met Natuurlijke Ingrediënten

De Naïf Herstellende Conditioner Voordeelset is de perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar een milde en effectieve conditioner. Met deze set ontvang je niet één, maar twee flessen van 200 ml, waardoor je haar extra lang kan genieten van de verzorgende werking van dit product. Deze conditioner is speciaal ontwikkeld met natuurlijke ingrediënten die je haar voeden en verzorgen. Het bevat geen parabenen of andere schadelijke stoffen, waardoor het geschikt is voor alle haartypes, zelfs voor de meest gevoelige hoofdhuid. De formule is zacht en mild, maar toch krachtig genoeg om je haar te herstellen en te versterken. Met de Naïf Herstellende Conditioner Voordeelset krijgt je haar de verzorging die het verdient. Het laat je lokken zijdezacht aanvoelen en zorgt voor een gezonde glans. Bovendien heeft de conditioner een heerlijke, natuurlijke geur die je zintuigen prikkelt. Verwen je haar met deze voordelige set en geniet van een gezonde, stralende coupe!

Veelgestelde vragen over Naïf Herstellende Conditioner Voordeelset 2x200ml met Natuurlijke Ingrediënten


Naïf Herstellende Conditioner Voordeelset 2x200ml met Natuurlijke Ingrediënten wordt verkocht in een mooie Tube van 400 ml. Daarnaast komen ze in een kwantiteit van 1 stuk(s) per doos.

Naïf Herstellende Conditioner Voordeelset 2x200ml met Natuurlijke Ingrediënten is uitermate geschikt op het moment dat jij het volgende haar hebt: Gevoelige hoofdhuid.

Dermatologisch getest betekent dat de fabrikant het product heeft laten testen op vrijwilligers. Naïf Herstellende Conditioner Voordeelset 2x200ml met Natuurlijke Ingrediënten is dermatologisch getest: Ja.

Naïf Herstellende Conditioner Voordeelset 2x200ml met Natuurlijke Ingrediënten is te kopen via deze retailer. Klik op de link om de prijs te bekijken.

Wij verkopen Naïf Herstellende Conditioner Voordeelset 2x200ml met Natuurlijke Ingrediënten niet zelf, maar hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Deze vind je hier.

Bekijk ook andere shampoos