Plantur 39 Conditioner Haar 150 ml

5/5

Plantur 39 heeft weer een fantastische shampoo op de markt gebracht. Laat je hier verder informeren over Plantur 39 Conditioner Haar 150 ml en bepaal of dit de shampoo is die jij wilt voor jouw prachtige haar. Hier ontdek je alles wat je moet weten om te ondervinden wat voor shampoo Plantur 39 Conditioner Haar 150 ml is. Bekijk de specificaties hieronder en koop het eenvoudig aan via de button.

Specificaties Plantur 39 Conditioner Haar 150 ml

Merk

Plantur 39

Serie

Hulp bij

Anti-haaruitval

Type dispenser

Tube

Dermatologisch getest

Nee

Inhoud

150 ml

Aantal dispensers

1 stuk(s)

Omschrijving van Plantur 39 Conditioner Haar 150 ml

Laat je bruine haarkleur schitteren met de Plantur 39 Conditioner Haar 150 ml. Deze conditioner versterkt het kleureffect van de bijpassende Color Brown Shampoo en zorgt ervoor dat grijze haren en uitgroei worden gecamoufleerd. Elke keer dat je je haar behandelt met deze conditioner neemt de kleurintensiteit toe, waardoor je haar er prachtig uitziet, zelfs boven de 40 jaar. Naast het versterken van de kleur, zorgt deze conditioner er ook voor dat je haar glanzend, soepel en gemakkelijker te kammen is. De toevoeging van het fyto-cafeïnecomplex stimuleert de haargroei en zorgt voor gezond en vol haar. Daarnaast biedt deze conditioner ook bescherming tegen schadelijke invloeden van buitenaf, zoals UV-stralen. Dus als je op zoek bent naar een conditioner die je bruine haarkleur laat stralen en tegelijkertijd je haar verzorgt en beschermt, dan is de Plantur 39 Conditioner Haar 150 ml de perfecte keuze voor jou. Geniet elke dag van prachtig haar, ongeacht je leeftijd.

Veelgestelde vragen over Plantur 39 Conditioner Haar 150 ml


Plantur 39 Conditioner Haar 150 ml wordt verkocht in een mooie Tube van 150 ml. Daarnaast komen ze in een kwantiteit van 1 stuk(s) per doos.

Plantur 39 Conditioner Haar 150 ml is uitermate geschikt op het moment dat jij het volgende haar hebt: Anti-haaruitval.

Dermatologisch getest betekent dat de fabrikant het product heeft laten testen op vrijwilligers. Plantur 39 Conditioner Haar 150 ml is dermatologisch getest: Nee.

Plantur 39 Conditioner Haar 150 ml is te kopen via deze retailer. Klik op de link om de prijs te bekijken.

Wij verkopen Plantur 39 Conditioner Haar 150 ml niet zelf, maar hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Deze vind je hier.

Bekijk ook andere shampoos