Andrélon Classic Verrassend Volume Conditioner 6 x 300 ml Voordeelverpakking

5/5

Andrélon heeft weer een fantastische shampoo op de markt gebracht. Laat je hier verder informeren over Andrélon Classic Verrassend Volume Conditioner 6 x 300 ml Voordeelverpakking en bepaal of dit de shampoo is die jij wilt voor jouw prachtige haar. Hier ontdek je alles wat je moet weten om te ondervinden wat voor shampoo Andrélon Classic Verrassend Volume Conditioner 6 x 300 ml Voordeelverpakking is. Bekijk de specificaties hieronder en koop het eenvoudig aan via de button.

Specificaties Andrélon Classic Verrassend Volume Conditioner 6 x 300 ml Voordeelverpakking

Merk

Andrélon

Serie

Andrélon Verrassend Volume

Hulp bij

Futloos & fijn haar

Type dispenser

Flacon

Dermatologisch getest

Ja

Inhoud

1800 ml

Aantal dispensers

6 stuk(s)

Omschrijving van Andrélon Classic Verrassend Volume Conditioner 6 x 300 ml Voordeelverpakking

De Andrélon Classic Verrassend Volume Conditioner is de ideale oplossing voor mensen met slap en futloos haar die op zoek zijn naar meer volume. Deze conditioner is verrijkt met collageen en bamboe extract, wat zorgt voor een intensieve verzorging en volumeboost. Deze voordeelverpakking bevat maar liefst 6 flessen van 300 ml, zodat je voor lange tijd kunt genieten van volumineus haar. De formule van deze conditioner is speciaal ontwikkeld om het haar te versterken en voller te laten ogen. Door het gebruik van collageen en bamboe extract wordt het haar van binnenuit gevoed en krijgt het een natuurlijke veerkracht. Niet alleen zorgt de Andrélon Classic Verrassend Volume Conditioner voor meer volume, maar het maakt het haar ook heerlijk zacht en makkelijk doorkambaar. Geef je haar een boost en creëer een volumineuze look die de hele dag blijft zitten. Met deze voordeelverpakking hoef je nooit meer zonder de verfrissende werking van de Andrélon Classic Verrassend Volume Conditioner te zitten.

Veelgestelde vragen over Andrélon Classic Verrassend Volume Conditioner 6 x 300 ml Voordeelverpakking


Andrélon Classic Verrassend Volume Conditioner 6 x 300 ml Voordeelverpakking wordt verkocht in een mooie Flacon van 1800 ml. Daarnaast komen ze in een kwantiteit van 6 stuk(s) per doos.

Andrélon Classic Verrassend Volume Conditioner 6 x 300 ml Voordeelverpakking is uitermate geschikt op het moment dat jij het volgende haar hebt: Futloos & fijn haar.

Dermatologisch getest betekent dat de fabrikant het product heeft laten testen op vrijwilligers. Andrélon Classic Verrassend Volume Conditioner 6 x 300 ml Voordeelverpakking is dermatologisch getest: Ja.

Andrélon Classic Verrassend Volume Conditioner 6 x 300 ml Voordeelverpakking is te kopen via deze retailer. Klik op de link om de prijs te bekijken.

Wij verkopen Andrélon Classic Verrassend Volume Conditioner 6 x 300 ml Voordeelverpakking niet zelf, maar hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Deze vind je hier.

Bekijk ook andere shampoos