Neutral 0% Parfumvrije Conditioner 2 x 250 ml Voordeelverpakking

5/5

Neutral heeft weer een fantastische shampoo op de markt gebracht. Laat je hier verder informeren over Neutral 0% Parfumvrije Conditioner 2 x 250 ml Voordeelverpakking en bepaal of dit de shampoo is die jij wilt voor jouw prachtige haar. Hier ontdek je alles wat je moet weten om te ondervinden wat voor shampoo Neutral 0% Parfumvrije Conditioner 2 x 250 ml Voordeelverpakking is. Bekijk de specificaties hieronder en koop het eenvoudig aan via de button.

Specificaties Neutral 0% Parfumvrije Conditioner 2 x 250 ml Voordeelverpakking

Merk

Neutral

Serie

Hulp bij

Beschadigd haar

Type dispenser

Flacon

Dermatologisch getest

Ja

Inhoud

500 ml

Aantal dispensers

2 stuk(s)

Omschrijving van Neutral 0% Parfumvrije Conditioner 2 x 250 ml Voordeelverpakking

De Neutral 0% Parfumvrije Conditioner is een must-have voor mensen met een gevoelige huid. Deze conditioner is speciaal ontwikkeld om de behoeften van de gevoelige huid en hoofdhuid te verzorgen zonder enige vorm van parfum en kleurstoffen. Met deze voordeelverpakking ontvang je maar liefst 2 flessen van 250 ml, zodat je langdurig kunt genieten van zacht en gemakkelijk doorkambaar haar. Deze conditioner is niet alleen vrij van irriterende ingrediënten, maar bevat ook voedende elementen die je haar een boost geven. Het maakt je haar zijdezacht, glanzend en makkelijk doorkambaar. Of je nu krullend, stijl, dik of dun haar hebt, deze conditioner is geschikt voor alle haartypes. Bovendien is het dermatologisch getest en goedgekeurd door experts, zodat je met een gerust hart kunt genieten van het verzorgende effect. Voeg deze Neutral 0% Parfumvrije Conditioner toe aan je dagelijkse haarverzorgingsroutine en ervaar de voordelen van een zachte en gezonde haardos. Laat je haar stralen en geniet van de subtiele en neutrale geur. Verwen jezelf met deze voordeelverpakking, zodat je nooit zonder deze geweldige conditioner komt te zitten.

Veelgestelde vragen over Neutral 0% Parfumvrije Conditioner 2 x 250 ml Voordeelverpakking


Neutral 0% Parfumvrije Conditioner 2 x 250 ml Voordeelverpakking wordt verkocht in een mooie Flacon van 500 ml. Daarnaast komen ze in een kwantiteit van 2 stuk(s) per doos.

Neutral 0% Parfumvrije Conditioner 2 x 250 ml Voordeelverpakking is uitermate geschikt op het moment dat jij het volgende haar hebt: Beschadigd haar.

Dermatologisch getest betekent dat de fabrikant het product heeft laten testen op vrijwilligers. Neutral 0% Parfumvrije Conditioner 2 x 250 ml Voordeelverpakking is dermatologisch getest: Ja.

Neutral 0% Parfumvrije Conditioner 2 x 250 ml Voordeelverpakking is te kopen via deze retailer. Klik op de link om de prijs te bekijken.

Wij verkopen Neutral 0% Parfumvrije Conditioner 2 x 250 ml Voordeelverpakking niet zelf, maar hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Deze vind je hier.

Bekijk ook andere shampoos