L'Oréal Professionnel Scalp Advanced Anti-Discomfort Intense Soother Treatment Conditioner voor een gevoelige hoofdhuid

5/5

L’Oréal Professionnel heeft weer een fantastische shampoo op de markt gebracht. Laat je hier verder informeren over L'Oréal Professionnel Scalp Advanced Anti-Discomfort Intense Soother Treatment Conditioner voor een gevoelige hoofdhuid en bepaal of dit de shampoo is die jij wilt voor jouw prachtige haar. Hier ontdek je alles wat je moet weten om te ondervinden wat voor shampoo L'Oréal Professionnel Scalp Advanced Anti-Discomfort Intense Soother Treatment Conditioner voor een gevoelige hoofdhuid is. Bekijk de specificaties hieronder en koop het eenvoudig aan via de button.

Specificaties L'Oréal Professionnel Scalp Advanced Anti-Discomfort Intense Soother Treatment Conditioner voor een gevoelige hoofdhuid

Merk

L’Oréal Professionnel

Serie

Hulp bij

Gevoelige hoofdhuid

Type dispenser

Dermatologisch getest

Ja

Inhoud

200 ml

Aantal dispensers

1 stuk(s)

Omschrijving van L'Oréal Professionnel Scalp Advanced Anti-Discomfort Intense Soother Treatment Conditioner voor een gevoelige hoofdhuid

De L'Oréal Professionnel Scalp Advanced Anti-Discomfort Intense Soother Treatment Conditioner is speciaal ontwikkeld voor mensen met een gevoelige hoofdhuid. Deze conditioner is een lichte gel die direct kalmeert en verzacht, zonder het haar te verzwaren. Het resultaat is glad en ontward haar, direct na gebruik. Deze Anti-Discomfort Conditioner bevat krachtige en actieve ingrediënten, waaronder niacinamide en vitamines uit de B3-familie. Deze ingrediënten staan bekend om hun regulerende en verzachtende eigenschappen. De conditioner heeft een verzachtende samenstelling die het haar voedt en hydrateert. Zelfs na slechts één keer gebruiken, merk je al een verschil in de conditie van je haar. Met de L'Oréal Professionnel Scalp Advanced Anti-Discomfort Intense Soother Treatment Conditioner geef je je gevoelige hoofdhuid de verzorging die het verdient. Geniet van een kalmerende en verzachtende ervaring voor je haar, terwijl je hoofdhuid wordt gevoed en gehydrateerd. Voel je zelfverzekerd en comfortabel met deze intens verzorgende conditioner.

Veelgestelde vragen over L'Oréal Professionnel Scalp Advanced Anti-Discomfort Intense Soother Treatment Conditioner voor een gevoelige hoofdhuid


L'Oréal Professionnel Scalp Advanced Anti-Discomfort Intense Soother Treatment Conditioner voor een gevoelige hoofdhuid wordt verkocht in een mooie van 200 ml. Daarnaast komen ze in een kwantiteit van 1 stuk(s) per doos.

L'Oréal Professionnel Scalp Advanced Anti-Discomfort Intense Soother Treatment Conditioner voor een gevoelige hoofdhuid is uitermate geschikt op het moment dat jij het volgende haar hebt: Gevoelige hoofdhuid.

Dermatologisch getest betekent dat de fabrikant het product heeft laten testen op vrijwilligers. L'Oréal Professionnel Scalp Advanced Anti-Discomfort Intense Soother Treatment Conditioner voor een gevoelige hoofdhuid is dermatologisch getest: Ja.

L'Oréal Professionnel Scalp Advanced Anti-Discomfort Intense Soother Treatment Conditioner voor een gevoelige hoofdhuid is te kopen via deze retailer. Klik op de link om de prijs te bekijken.

Wij verkopen L'Oréal Professionnel Scalp Advanced Anti-Discomfort Intense Soother Treatment Conditioner voor een gevoelige hoofdhuid niet zelf, maar hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Deze vind je hier.

Bekijk ook andere shampoos