KIS KeraGlide Detangler 300 ml Conditioner

5/5

KIS heeft weer een fantastische shampoo op de markt gebracht. Laat je hier verder informeren over KIS KeraGlide Detangler 300 ml Conditioner en bepaal of dit de shampoo is die jij wilt voor jouw prachtige haar. Hier ontdek je alles wat je moet weten om te ondervinden wat voor shampoo KIS KeraGlide Detangler 300 ml Conditioner is. Bekijk de specificaties hieronder en koop het eenvoudig aan via de button.

Specificaties KIS KeraGlide Detangler 300 ml Conditioner

Merk

KIS

Serie

Hulp bij

Beschadigd haar

Type dispenser

Dermatologisch getest

Inhoud

300 ml

Aantal dispensers

1 stuk(s)

Omschrijving van KIS KeraGlide Detangler 300 ml Conditioner

De Kis KeraGlide Detangler is een fantastische conditioner speciaal ontworpen voor chemisch behandeld haar. Deze conditioner is ook perfect voor het ontwarren van natuurlijk krullend haar. Het zorgt ervoor dat je haar niet statisch wordt en bevordert een moeiteloze styling. De Kis KeraGlide Detangler is gemakkelijk te gebruiken. Neem een kleine hoeveelheid in je handpalm en masseer dit door je handdoekdroge haar, van de punten naar de wortels. Laat het 1-2 minuten intrekken en spoel het daarna grondig uit. Deze conditioner verzwaart je haar niet en zorgt voor een moeiteloze ontwarring. Het maakt je haar glad, glanzend en makkelijk doorkambaar. Deze conditioner is geschikt voor dagelijks gebruik en heeft een pH-waarde van 3.5 - 4.0, wat perfect is voor het behouden van de natuurlijke balans van je haar. Met de Kis KeraGlide Detangler hoef je je nooit meer zorgen te maken over klitten of statisch haar. Geef je haar de verzorging die het verdient met deze geweldige conditioner.

Veelgestelde vragen over KIS KeraGlide Detangler 300 ml Conditioner


KIS KeraGlide Detangler 300 ml Conditioner wordt verkocht in een mooie van 300 ml. Daarnaast komen ze in een kwantiteit van 1 stuk(s) per doos.

KIS KeraGlide Detangler 300 ml Conditioner is uitermate geschikt op het moment dat jij het volgende haar hebt: Beschadigd haar.

Dermatologisch getest betekent dat de fabrikant het product heeft laten testen op vrijwilligers. KIS KeraGlide Detangler 300 ml Conditioner is dermatologisch getest: .

KIS KeraGlide Detangler 300 ml Conditioner is te kopen via deze retailer. Klik op de link om de prijs te bekijken.

Wij verkopen KIS KeraGlide Detangler 300 ml Conditioner niet zelf, maar hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Deze vind je hier.

Bekijk ook andere shampoos