John Frieda Luxurious Volume 7 Day Conditioner 250 ml

5/5

John Frieda heeft weer een fantastische shampoo op de markt gebracht. Laat je hier verder informeren over John Frieda Luxurious Volume 7 Day Conditioner 250 ml en bepaal of dit de shampoo is die jij wilt voor jouw prachtige haar. Hier ontdek je alles wat je moet weten om te ondervinden wat voor shampoo John Frieda Luxurious Volume 7 Day Conditioner 250 ml is. Bekijk de specificaties hieronder en koop het eenvoudig aan via de button.

Specificaties John Frieda Luxurious Volume 7 Day Conditioner 250 ml

Merk

John Frieda

Serie

John Frieda Luxurious Volume

Hulp bij

Gevoelige hoofdhuid

Type dispenser

Tube

Dermatologisch getest

Ja

Inhoud

250 ml

Aantal dispensers

1 stuk(s)

Omschrijving van John Frieda Luxurious Volume 7 Day Conditioner 250 ml

Met de John Frieda Luxurious Volume 7 Day Conditioner van 250 ml krijgt jouw haar niet alleen een vollere uitstraling, maar voelt het ook zo aan. Het haar kan beschadigd raken door dagelijkse styling en omgevingsstress, waardoor het zijn volheid verliest. Gelukkig bevat deze conditioner een gepatenteerde formule die geschikt is voor alle haartypes. Het dringt diep door in het haar en geeft het opnieuw die gewenste volheid. Daarnaast versterkt het je haar en geeft het een gezond volume, vanaf de haarwortels. Deze conditioner werkt vooral in op de beschadigde delen van je haar dankzij een gespecialiseerde en verzorgende technologie. Naast het creëren van voller haar, heeft de John Frieda Luxurious Volume 7 Day Conditioner nog meer voordelen. Het hydrateert je haar intensief, waardoor het zijdezacht en glanzend wordt. Daarnaast zorgt het voor een langdurig resultaat. Je hoeft deze conditioner namelijk maar één keer per week te gebruiken en het blijft gedurende zeven dagen effectief. Dit bespaart je tijd en moeite in je dagelijkse haarverzorgingsroutine. De verpakking van 250 ml is handig en compact, waardoor je het eenvoudig kunt meenemen op reis of in je tas. Met de John Frieda Luxurious Volume 7 Day Conditioner geef je jouw haar de verzorging die het verdient en geniet je van een langdurig volumineus resultaat.

Veelgestelde vragen over John Frieda Luxurious Volume 7 Day Conditioner 250 ml


John Frieda Luxurious Volume 7 Day Conditioner 250 ml wordt verkocht in een mooie Tube van 250 ml. Daarnaast komen ze in een kwantiteit van 1 stuk(s) per doos.

John Frieda Luxurious Volume 7 Day Conditioner 250 ml is uitermate geschikt op het moment dat jij het volgende haar hebt: Gevoelige hoofdhuid.

Dermatologisch getest betekent dat de fabrikant het product heeft laten testen op vrijwilligers. John Frieda Luxurious Volume 7 Day Conditioner 250 ml is dermatologisch getest: Ja.

John Frieda Luxurious Volume 7 Day Conditioner 250 ml is te kopen via deze retailer. Klik op de link om de prijs te bekijken.

Wij verkopen John Frieda Luxurious Volume 7 Day Conditioner 250 ml niet zelf, maar hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Deze vind je hier.

Bekijk ook andere shampoos