Fudge Clean Blonde zilvershampoo met pomp 1000 ml

5/5

Fudge heeft weer een fantastische shampoo op de markt gebracht. Laat je hier verder informeren over Fudge Clean Blonde zilvershampoo met pomp 1000 ml en bepaal of dit de shampoo is die jij wilt voor jouw prachtige haar. Hier ontdek je alles wat je moet weten om te ondervinden wat voor shampoo Fudge Clean Blonde zilvershampoo met pomp 1000 ml is. Bekijk de specificaties hieronder en koop het eenvoudig aan via de button.

Specificaties Fudge Clean Blonde zilvershampoo met pomp 1000 ml

Merk

Fudge

Serie

Fudge Clean Blonde

Hulp bij

Geen haarprobleem

Type dispenser

Tube

Dermatologisch getest

Nee

Inhoud

1000 ml

Aantal dispensers

1 stuk(s)

Omschrijving van Fudge Clean Blonde zilvershampoo met pomp 1000 ml

Fudge Clean Blonde zilvershampoo met pomp 1000 ml is de perfecte oplossing voor blond haar dat last heeft van ongewenste gele en koperkleurige tonen. Deze shampoo gaat verder dan alleen reinigen, het neutraliseert ook de ongewenste tinten, waardoor je haar weer stralend blond wordt. Met een zeer sterke dosering is deze shampoo speciaal ontworpen om de gele gloed effectief te verwijderen. Het is belangrijk om op te merken dat bij poreus haar de violetkleurige tint van de shampoo kan doorslaan. Daarom is het aanbevolen om het product eerst op een klein deel van het haar te testen voordat je het volledig gebruikt. Deze fles Fudge Clean Blonde zilvershampoo wordt geleverd met een handige pomp, waardoor het doseren gemakkelijker wordt. Met een inhoud van 1000 ml kun je lang genieten van deze geweldige shampoo. Geef je blonde lokken de verzorging die ze verdienen en geniet van een stralende kleur met Fudge Clean Blonde zilvershampoo met pomp 1000 ml.

Veelgestelde vragen over Fudge Clean Blonde zilvershampoo met pomp 1000 ml


Fudge Clean Blonde zilvershampoo met pomp 1000 ml wordt verkocht in een mooie Tube van 1000 ml. Daarnaast komen ze in een kwantiteit van 1 stuk(s) per doos.

Fudge Clean Blonde zilvershampoo met pomp 1000 ml is uitermate geschikt op het moment dat jij het volgende haar hebt: Geen haarprobleem.

Dermatologisch getest betekent dat de fabrikant het product heeft laten testen op vrijwilligers. Fudge Clean Blonde zilvershampoo met pomp 1000 ml is dermatologisch getest: Nee.

Fudge Clean Blonde zilvershampoo met pomp 1000 ml is te kopen via deze retailer. Klik op de link om de prijs te bekijken.

Wij verkopen Fudge Clean Blonde zilvershampoo met pomp 1000 ml niet zelf, maar hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Deze vind je hier.

Bekijk ook andere shampoos