Andrélon Care Repair Conditioner voor droog en beschadigd haar met proteïne en amandelolie 6 x 250 ml

5/5

Andrélon heeft weer een fantastische shampoo op de markt gebracht. Laat je hier verder informeren over Andrélon Care Repair Conditioner voor droog en beschadigd haar met proteïne en amandelolie 6 x 250 ml en bepaal of dit de shampoo is die jij wilt voor jouw prachtige haar. Hier ontdek je alles wat je moet weten om te ondervinden wat voor shampoo Andrélon Care Repair Conditioner voor droog en beschadigd haar met proteïne en amandelolie 6 x 250 ml is. Bekijk de specificaties hieronder en koop het eenvoudig aan via de button.

Specificaties Andrélon Care Repair Conditioner voor droog en beschadigd haar met proteïne en amandelolie 6 x 250 ml

Merk

Andrélon

Serie

Andrélon Care & Repair

Hulp bij

Droog haar

Type dispenser

Flacon

Dermatologisch getest

Ja

Inhoud

1500 ml

Aantal dispensers

6 stuk(s)

Omschrijving van Andrélon Care Repair Conditioner voor droog en beschadigd haar met proteïne en amandelolie 6 x 250 ml

De Andrélon Care & Repair Conditioner is de perfecte oplossing voor droog en beschadigd haar. Met zijn unieke formule, verrijkt met proteïne en almondoil, biedt deze conditioner de ultieme verzorging die je haar nodig heeft. Het zorgt voor een diepe hydratatie en voeding, waardoor je haar weer gezond en glanzend wordt. Deze conditioner is speciaal ontwikkeld om droog en beschadigd haar te herstellen. De proteïne in de formule dringt diep door in de haarvezels, waardoor het haar van binnenuit wordt versterkt. Daarnaast zorgt de amandelolie voor een intense voeding, waardoor je haar zijdezacht aanvoelt. Met de Andrélon Care & Repair Conditioner wordt je haar niet alleen gevoed, maar ook beschermd tegen verdere beschadiging. Het vormt een beschermende laag om je haar, waardoor het wordt beschermd tegen hitte en andere schadelijke invloeden van buitenaf. Daarnaast zorgt de conditioner ervoor dat je haar makkelijk doorkambaar is en minder snel afbreekt. Met de Andrélon Care & Repair Conditioner geef je je droge en beschadigde haar de verzorging die het verdient. Geniet van gezond, glanzend en sterk haar met deze heerlijke conditioner.

Veelgestelde vragen over Andrélon Care Repair Conditioner voor droog en beschadigd haar met proteïne en amandelolie 6 x 250 ml


Andrélon Care Repair Conditioner voor droog en beschadigd haar met proteïne en amandelolie 6 x 250 ml wordt verkocht in een mooie Flacon van 1500 ml. Daarnaast komen ze in een kwantiteit van 6 stuk(s) per doos.

Andrélon Care Repair Conditioner voor droog en beschadigd haar met proteïne en amandelolie 6 x 250 ml is uitermate geschikt op het moment dat jij het volgende haar hebt: Droog haar.

Dermatologisch getest betekent dat de fabrikant het product heeft laten testen op vrijwilligers. Andrélon Care Repair Conditioner voor droog en beschadigd haar met proteïne en amandelolie 6 x 250 ml is dermatologisch getest: Ja.

Andrélon Care Repair Conditioner voor droog en beschadigd haar met proteïne en amandelolie 6 x 250 ml is te kopen via deze retailer. Klik op de link om de prijs te bekijken.

Wij verkopen Andrélon Care Repair Conditioner voor droog en beschadigd haar met proteïne en amandelolie 6 x 250 ml niet zelf, maar hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Deze vind je hier.

Bekijk ook andere shampoos