Gliss Kur Liquid Silk Gloss Anti-klit Spray 6x 200 ml Voordeelverpakking

5/5

Gliss heeft weer een fantastische shampoo op de markt gebracht. Laat je hier verder informeren over Gliss Kur Liquid Silk Gloss Anti-klit Spray 6x 200 ml Voordeelverpakking en bepaal of dit de shampoo is die jij wilt voor jouw prachtige haar. Hier ontdek je alles wat je moet weten om te ondervinden wat voor shampoo Gliss Kur Liquid Silk Gloss Anti-klit Spray 6x 200 ml Voordeelverpakking is. Bekijk de specificaties hieronder en koop het eenvoudig aan via de button.

Specificaties Gliss Kur Liquid Silk Gloss Anti-klit Spray 6x 200 ml Voordeelverpakking

Merk

Gliss

Serie

Gliss Kur Silk Gloss

Hulp bij

Beschadigd haar

Type dispenser

Spray

Dermatologisch getest

Ja

Inhoud

200 ml

Aantal dispensers

6 stuk(s)

Omschrijving van Gliss Kur Liquid Silk Gloss Anti-klit Spray 6x 200 ml Voordeelverpakking

De Gliss Kur Liquid Silk Gloss Anti-klit Spray is een ware redder in nood voor je haar. Met deze voordeelverpakking van 6 flessen van elk 200 ml, ben je voor een lange tijd voorzien van zijdezacht en glanzend haar. Deze spray van Schwarzkopf is speciaal ontworpen om je haar direct doorkambaar te maken en een prachtige glans te geven. Nooit meer frustraties tijdens het borstelen, want deze spray maakt klitten en knopen in je haar moeiteloos los. Daarnaast zorgt de formule met vloeibaar zijde-extract voor een ultieme hydratatie en verzorging van je lokken. Je haar wordt zijdezacht en voelt heerlijk soepel aan. Met de Gliss Kur Liquid Silk Gloss Anti-klit Spray creëer je niet alleen een moeiteloze doorkambaarheid, maar ook een schitterende glans. Je haar krijgt een prachtige en gezonde uitstraling, alsof je net van de kapper komt. Deze spray is geschikt voor dagelijks gebruik en kan zowel op droog als vochtig haar worden aangebracht. Spray eenvoudigweg een kleine hoeveelheid over je haar en geniet van het directe resultaat. Voorkom klitten en geef je haar de glans die het verdient met de Gliss Kur Liquid Silk Gloss Anti-klit Spray.

Veelgestelde vragen over Gliss Kur Liquid Silk Gloss Anti-klit Spray 6x 200 ml Voordeelverpakking


Gliss Kur Liquid Silk Gloss Anti-klit Spray 6x 200 ml Voordeelverpakking wordt verkocht in een mooie Spray van 200 ml. Daarnaast komen ze in een kwantiteit van 6 stuk(s) per doos.

Gliss Kur Liquid Silk Gloss Anti-klit Spray 6x 200 ml Voordeelverpakking is uitermate geschikt op het moment dat jij het volgende haar hebt: Beschadigd haar.

Dermatologisch getest betekent dat de fabrikant het product heeft laten testen op vrijwilligers. Gliss Kur Liquid Silk Gloss Anti-klit Spray 6x 200 ml Voordeelverpakking is dermatologisch getest: Ja.

Gliss Kur Liquid Silk Gloss Anti-klit Spray 6x 200 ml Voordeelverpakking is te kopen via deze retailer. Klik op de link om de prijs te bekijken.

Wij verkopen Gliss Kur Liquid Silk Gloss Anti-klit Spray 6x 200 ml Voordeelverpakking niet zelf, maar hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Deze vind je hier.

Bekijk ook andere shampoos