Uniq One All In One Treatment Special Edition 150 ml

5/5

Uniq one heeft weer een fantastische shampoo op de markt gebracht. Laat je hier verder informeren over Uniq One All In One Treatment Special Edition 150 ml en bepaal of dit de shampoo is die jij wilt voor jouw prachtige haar. Hier ontdek je alles wat je moet weten om te ondervinden wat voor shampoo Uniq One All In One Treatment Special Edition 150 ml is. Bekijk de specificaties hieronder en koop het eenvoudig aan via de button.

Specificaties Uniq One All In One Treatment Special Edition 150 ml

Merk

Uniq one

Serie

Hulp bij

Futloos & fijn haar

Type dispenser

Spray

Dermatologisch getest

Nee

Inhoud

150 ml

Aantal dispensers

1 stuk(s)

Omschrijving van Uniq One All In One Treatment Special Edition 150 ml

De Uniq One All In One Treatment Special Edition 150 ml is een revolutionair haarproduct dat 10 voordelen biedt voor gezond haar in slechts een oogwenk. Ter ere van het 10-jarig jubileum van de Uniq One lijn is er nu een speciale limited edition beschikbaar. Deze limited edition heeft een unieke geur die verschilt van de klassieke versie. Geniet van de heerlijke topnoten van Appel en Hyacint, gecombineerd met de basisnoten van kokos en vanille. Naast de onweerstaanbare geur, biedt deze limited edition treatment dezelfde geweldige voordelen als de originele versie. Het herstelt droog en beschadigd haar, versterkt het en vermindert breuk. Dit product doet precies wat het belooft en biedt een veelzijdige verzorging voor je haar. Of je nu last hebt van pluizig haar, moeilijk te stylen lokken of een gebrek aan glans, deze All In One Treatment zorgt voor de perfecte oplossing. Daarnaast heeft deze limited edition een prachtige verpakking die perfect past bij het feestelijke thema van het 10-jarig jubileum. Geef jezelf of een geliefde de ultieme haarverzorging met deze Uniq One All In One Treatment Special Edition 150 ml. Ervaar de luxe van een salonbehandeling in het comfort van je eigen huis en geniet van gezond, glanzend en prachtig haar.

Veelgestelde vragen over Uniq One All In One Treatment Special Edition 150 ml


Uniq One All In One Treatment Special Edition 150 ml wordt verkocht in een mooie Spray van 150 ml. Daarnaast komen ze in een kwantiteit van 1 stuk(s) per doos.

Uniq One All In One Treatment Special Edition 150 ml is uitermate geschikt op het moment dat jij het volgende haar hebt: Futloos & fijn haar.

Dermatologisch getest betekent dat de fabrikant het product heeft laten testen op vrijwilligers. Uniq One All In One Treatment Special Edition 150 ml is dermatologisch getest: Nee.

Uniq One All In One Treatment Special Edition 150 ml is te kopen via deze retailer. Klik op de link om de prijs te bekijken.

Wij verkopen Uniq One All In One Treatment Special Edition 150 ml niet zelf, maar hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Deze vind je hier.

Bekijk ook andere shampoos