Kérastase Densifique Fondant Densité Conditioner voor voller en dikker haar 200ml

5/5

Kerastase heeft weer een fantastische shampoo op de markt gebracht. Laat je hier verder informeren over Kérastase Densifique Fondant Densité Conditioner voor voller en dikker haar 200ml en bepaal of dit de shampoo is die jij wilt voor jouw prachtige haar. Hier ontdek je alles wat je moet weten om te ondervinden wat voor shampoo Kérastase Densifique Fondant Densité Conditioner voor voller en dikker haar 200ml is. Bekijk de specificaties hieronder en koop het eenvoudig aan via de button.

Specificaties Kérastase Densifique Fondant Densité Conditioner voor voller en dikker haar 200ml

Merk

Kerastase

Serie

Kerastase Densifique

Hulp bij

Droog haar

Type dispenser

Tube

Dermatologisch getest

Nee

Inhoud

200 ml

Aantal dispensers

1 stuk(s)

Omschrijving van Kérastase Densifique Fondant Densité Conditioner voor voller en dikker haar 200ml

De Kérastase Densifique Fondant Densité Conditioner is speciaal ontwikkeld om fijn en dunner wordend haar van binnenuit te verzorgen. Met deze unieke formule wordt het haar gehydrateerd en krijgt het meer body, terwijl de structuur van het haar versterkt wordt voor een voller effect. Wat deze conditioner echt bijzonder maakt, is het gebruik van Hyaluronzuur en Intra-Cylane®. Het Hyaluronzuur zorgt voor intense hydratatie van de haarvezels, waardoor het haar er gezonder en glanzender uitziet. Daarnaast versterkt de Intra-Cylane® de haarstructuur van binnenuit, waardoor het haar dikker en sterker wordt. Met de Kérastase Densifique Fondant Densité Conditioner kun je dus niet alleen genieten van een vollere en dikkere haardos, maar ook van verzorgd en gezond haar. Voeg deze conditioner toe aan je haarverzorgingsroutine en ervaar zelf het verschil dat het kan maken.

Veelgestelde vragen over Kérastase Densifique Fondant Densité Conditioner voor voller en dikker haar 200ml


Kérastase Densifique Fondant Densité Conditioner voor voller en dikker haar 200ml wordt verkocht in een mooie Tube van 200 ml. Daarnaast komen ze in een kwantiteit van 1 stuk(s) per doos.

Kérastase Densifique Fondant Densité Conditioner voor voller en dikker haar 200ml is uitermate geschikt op het moment dat jij het volgende haar hebt: Droog haar.

Dermatologisch getest betekent dat de fabrikant het product heeft laten testen op vrijwilligers. Kérastase Densifique Fondant Densité Conditioner voor voller en dikker haar 200ml is dermatologisch getest: Nee.

Kérastase Densifique Fondant Densité Conditioner voor voller en dikker haar 200ml is te kopen via deze retailer. Klik op de link om de prijs te bekijken.

Wij verkopen Kérastase Densifique Fondant Densité Conditioner voor voller en dikker haar 200ml niet zelf, maar hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Deze vind je hier.

Bekijk ook andere shampoos