Fanola No Yellow Conditioner Two-Phase Hair Conditioner Spray 150Ml

5/5

Fanola heeft weer een fantastische shampoo op de markt gebracht. Laat je hier verder informeren over Fanola No Yellow Conditioner Two-Phase Hair Conditioner Spray 150Ml en bepaal of dit de shampoo is die jij wilt voor jouw prachtige haar. Hier ontdek je alles wat je moet weten om te ondervinden wat voor shampoo Fanola No Yellow Conditioner Two-Phase Hair Conditioner Spray 150Ml is. Bekijk de specificaties hieronder en koop het eenvoudig aan via de button.

Specificaties Fanola No Yellow Conditioner Two-Phase Hair Conditioner Spray 150Ml

Merk

Fanola

Serie

Fanola No Yellow

Hulp bij

Droog haar

Type dispenser

Spray

Dermatologisch getest

Ja

Inhoud

150 ml

Aantal dispensers

1 stuk(s)

Omschrijving van Fanola No Yellow Conditioner Two-Phase Hair Conditioner Spray 150Ml

De Fanola No Yellow 2-Fase Potion 150 ml is een geweldige leave-in conditioner speciaal ontworpen voor blond en geblondeerd haar. Deze conditioner minimaliseert de vervelende gele gloed die vaak voorkomt bij deze haarkleuren. Na het gebruik van dit product zul je merken dat je haar weer gezond, zacht en levendig aanvoelt. Daarnaast zorgt de conditioner ervoor dat je haar gehydrateerd blijft en geen pluizigheid meer vertoont. Met deze leave-in conditioner kun je je haar moeiteloos stylen zonder dat het zwaar aanvoelt. Het is de perfecte oplossing voor mensen die hun natuurlijke blonde haar willen verbeteren of voor degenen die geblondeerd haar hebben. De belangrijkste eigenschappen van deze conditioner zijn onder andere het verwijderen van de gele gloed, het zijn van een leave-in conditioner en het geven van een gezonde uitstraling aan je haar. Daarnaast is het ook effectief in het bestrijden van pluizig haar. Om het product te gebruiken, schud je het goed voor gebruik. Breng het aan op handdoekdroog haar en focus vooral op de lengtes en de punten van je haar. Kam het haar grondig door zodat het product gelijkmatig wordt verspreid. Het beste van alles is dat je het niet hoeft uit te spoelen. Je kunt de Fanola No Yellow 2-Fase Potion 150 ml online kopen bij Shop de Fanola No Yellow 2-Fase Potion 150 ml en wij zorgen ervoor dat het zo snel mogelijk bij je wordt bezorgd.

Veelgestelde vragen over Fanola No Yellow Conditioner Two-Phase Hair Conditioner Spray 150Ml


Fanola No Yellow Conditioner Two-Phase Hair Conditioner Spray 150Ml wordt verkocht in een mooie Spray van 150 ml. Daarnaast komen ze in een kwantiteit van 1 stuk(s) per doos.

Fanola No Yellow Conditioner Two-Phase Hair Conditioner Spray 150Ml is uitermate geschikt op het moment dat jij het volgende haar hebt: Droog haar.

Dermatologisch getest betekent dat de fabrikant het product heeft laten testen op vrijwilligers. Fanola No Yellow Conditioner Two-Phase Hair Conditioner Spray 150Ml is dermatologisch getest: Ja.

Fanola No Yellow Conditioner Two-Phase Hair Conditioner Spray 150Ml is te kopen via deze retailer. Klik op de link om de prijs te bekijken.

Wij verkopen Fanola No Yellow Conditioner Two-Phase Hair Conditioner Spray 150Ml niet zelf, maar hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Deze vind je hier.

Bekijk ook andere shampoos