Pantene Pro-V Glad Zijdezacht Haarmasker Voor Beschadigd Haar Voordeelverpakking 6x300 ml

5/5

Pantene heeft weer een fantastische shampoo op de markt gebracht. Laat je hier verder informeren over Pantene Pro-V Glad Zijdezacht Haarmasker Voor Beschadigd Haar Voordeelverpakking 6x300 ml en bepaal of dit de shampoo is die jij wilt voor jouw prachtige haar. Hier ontdek je alles wat je moet weten om te ondervinden wat voor shampoo Pantene Pro-V Glad Zijdezacht Haarmasker Voor Beschadigd Haar Voordeelverpakking 6x300 ml is. Bekijk de specificaties hieronder en koop het eenvoudig aan via de button.

Specificaties Pantene Pro-V Glad Zijdezacht Haarmasker Voor Beschadigd Haar Voordeelverpakking 6x300 ml

Merk

Pantene

Serie

Hulp bij

Pluizend & dof haar

Type dispenser

Pot

Dermatologisch getest

Nee

Inhoud

1800 ml

Aantal dispensers

6 stuk(s)

Omschrijving van Pantene Pro-V Glad Zijdezacht Haarmasker Voor Beschadigd Haar Voordeelverpakking 6x300 ml

Met de Pantene Pro-V Glad Zijdezacht Haarmasker Voor Beschadigd Haar Voordeelverpakking 6x300 ml geef je je haar de ultieme verzorging die het verdient. Dit rijke en intensieve haarmasker is speciaal ontwikkeld om beschadigd haar te herstellen en te versterken. Dankzij de micro-gladmakende bestanddelen dringt het haarmasker diep door in elke haarlok, waardoor het haar direct zijdezacht aanvoelt. Het masker vormt een beschermende laag rondom het haar, waardoor vocht geen kans krijgt om binnen te dringen en pluis te veroorzaken. Zo behoudt je haar zijn zijdezachte uitstraling, zelfs op de meest vochtige dagen. Deze voordeelverpakking bevat maar liefst 6 tubes van 300 ml, zodat je langdurig kunt genieten van de voordelen van dit haarmasker. Geef je haar de verzorging die het verdient en laat het stralen met het Pantene Pro-V Glad Zijdezacht Haarmasker Voor Beschadigd Haar.

Veelgestelde vragen over Pantene Pro-V Glad Zijdezacht Haarmasker Voor Beschadigd Haar Voordeelverpakking 6x300 ml


Pantene Pro-V Glad Zijdezacht Haarmasker Voor Beschadigd Haar Voordeelverpakking 6x300 ml wordt verkocht in een mooie Pot van 1800 ml. Daarnaast komen ze in een kwantiteit van 6 stuk(s) per doos.

Pantene Pro-V Glad Zijdezacht Haarmasker Voor Beschadigd Haar Voordeelverpakking 6x300 ml is uitermate geschikt op het moment dat jij het volgende haar hebt: Pluizend & dof haar.

Dermatologisch getest betekent dat de fabrikant het product heeft laten testen op vrijwilligers. Pantene Pro-V Glad Zijdezacht Haarmasker Voor Beschadigd Haar Voordeelverpakking 6x300 ml is dermatologisch getest: Nee.

Pantene Pro-V Glad Zijdezacht Haarmasker Voor Beschadigd Haar Voordeelverpakking 6x300 ml is te kopen via deze retailer. Klik op de link om de prijs te bekijken.

Wij verkopen Pantene Pro-V Glad Zijdezacht Haarmasker Voor Beschadigd Haar Voordeelverpakking 6x300 ml niet zelf, maar hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Deze vind je hier.

Bekijk ook andere shampoos