Andrélon Perfecte Krul Conditioner Voor krullend haar Verrijkt met arganolie 6 x 250 ml

5/5

Andrélon heeft weer een fantastische shampoo op de markt gebracht. Laat je hier verder informeren over Andrélon Perfecte Krul Conditioner Voor krullend haar Verrijkt met arganolie 6 x 250 ml en bepaal of dit de shampoo is die jij wilt voor jouw prachtige haar. Hier ontdek je alles wat je moet weten om te ondervinden wat voor shampoo Andrélon Perfecte Krul Conditioner Voor krullend haar Verrijkt met arganolie 6 x 250 ml is. Bekijk de specificaties hieronder en koop het eenvoudig aan via de button.

Specificaties Andrélon Perfecte Krul Conditioner Voor krullend haar Verrijkt met arganolie 6 x 250 ml

Merk

Andrélon

Serie

Andrélon Perfecte Krul

Hulp bij

Droog haar

Type dispenser

Flacon

Dermatologisch getest

Ja

Inhoud

1500 ml

Aantal dispensers

6 stuk(s)

Omschrijving van Andrélon Perfecte Krul Conditioner Voor krullend haar Verrijkt met arganolie 6 x 250 ml

De Andrélon Perfecte Krul Conditioner is een must-have voor iedereen met krullend haar. Deze speciaal ontwikkelde conditioner zorgt voor intensieve verzorging en accentueert de natuurlijke kracht van je krullen. De toevoeging van arganolie voedt en verzacht je haar, waardoor je krullen weer makkelijk handelbaar worden en heerlijk zacht, flexibel en veerkrachtig aanvoelen. Wat deze conditioner uniek maakt, is dat het je krullen accentueert zonder ze hard te maken. Hierdoor krijg je een perfecte bos krullen die er natuurlijk uitziet. Daarnaast is deze conditioner gemaakt met maar liefst 97% ingrediënten van natuurlijke oorsprong, waardoor het niet alleen goed is voor je haar, maar ook voor het milieu. De fles en dop zijn bovendien 100% recyclebaar, dus gooi de fles weg bij het plasticafval. Gebruik is eenvoudig: knijp in de fles, verdeel een beetje conditioner over de lengte van je haar en laat het even inwerken. Spoel daarna grondig uit voor het beste resultaat. Voor een optimaal effect kun je ook de andere producten uit de Andrélon Perfecte Krul lijn gebruiken. Vertrouw op Andrélon, het meest verkochte haarverzorgingsmerk in Nederland met meer dan 80 jaar ervaring. Ontdek zelf de kracht van de Perfecte Krul Conditioner en geniet van prachtige, gezonde krullen!

Veelgestelde vragen over Andrélon Perfecte Krul Conditioner Voor krullend haar Verrijkt met arganolie 6 x 250 ml


Andrélon Perfecte Krul Conditioner Voor krullend haar Verrijkt met arganolie 6 x 250 ml wordt verkocht in een mooie Flacon van 1500 ml. Daarnaast komen ze in een kwantiteit van 6 stuk(s) per doos.

Andrélon Perfecte Krul Conditioner Voor krullend haar Verrijkt met arganolie 6 x 250 ml is uitermate geschikt op het moment dat jij het volgende haar hebt: Droog haar.

Dermatologisch getest betekent dat de fabrikant het product heeft laten testen op vrijwilligers. Andrélon Perfecte Krul Conditioner Voor krullend haar Verrijkt met arganolie 6 x 250 ml is dermatologisch getest: Ja.

Andrélon Perfecte Krul Conditioner Voor krullend haar Verrijkt met arganolie 6 x 250 ml is te kopen via deze retailer. Klik op de link om de prijs te bekijken.

Wij verkopen Andrélon Perfecte Krul Conditioner Voor krullend haar Verrijkt met arganolie 6 x 250 ml niet zelf, maar hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Deze vind je hier.

Bekijk ook andere shampoos