Aunt Jackies Curls Coils Quench Moisture Intensive Leave in Conditioner 355 ml

5/5

Aunt Jackies heeft weer een fantastische shampoo op de markt gebracht. Laat je hier verder informeren over Aunt Jackies Curls Coils Quench Moisture Intensive Leave in Conditioner 355 ml en bepaal of dit de shampoo is die jij wilt voor jouw prachtige haar. Hier ontdek je alles wat je moet weten om te ondervinden wat voor shampoo Aunt Jackies Curls Coils Quench Moisture Intensive Leave in Conditioner 355 ml is. Bekijk de specificaties hieronder en koop het eenvoudig aan via de button.

Specificaties Aunt Jackies Curls Coils Quench Moisture Intensive Leave in Conditioner 355 ml

Merk

Aunt Jackies

Serie

Hulp bij

Droog haar

Type dispenser

Flacon

Dermatologisch getest

Nee

Inhoud

355 ml

Aantal dispensers

1 stuk(s)

Omschrijving van Aunt Jackies Curls Coils Quench Moisture Intensive Leave in Conditioner 355 ml

Je haar zal een ware transformatie ondergaan met de Aunt Jackie's Curls Coils Quench Moisture Intensive Leave in Conditioner! Deze conditioner biedt intense vochtigheid en herstelt je lokken als nooit tevoren. Dankzij de heemstwortel, extra vergine olijfolie en shea butter wordt je haar zijdezacht en gehydrateerd. Deze leave-in conditioner is een ware redding voor droog haar. Je hoeft het niet uit te spoelen, waardoor het een mega verzorging en hydraterende behandeling biedt. Het voorkomt uitdroging en zorgt ervoor dat je haar er gezond en glanzend uitziet. Met een inhoud van 355 ml kun je lang genieten van deze heerlijke conditioner. Aarzel niet langer en geef je krullen en coils de liefde en verzorging die ze verdienen met de Aunt Jackie's Curls Coils Quench Moisture Intensive Leave in Conditioner. Je zult versteld staan van het resultaat en je haar zal je dankbaar zijn!

Veelgestelde vragen over Aunt Jackies Curls Coils Quench Moisture Intensive Leave in Conditioner 355 ml


Aunt Jackies Curls Coils Quench Moisture Intensive Leave in Conditioner 355 ml wordt verkocht in een mooie Flacon van 355 ml. Daarnaast komen ze in een kwantiteit van 1 stuk(s) per doos.

Aunt Jackies Curls Coils Quench Moisture Intensive Leave in Conditioner 355 ml is uitermate geschikt op het moment dat jij het volgende haar hebt: Droog haar.

Dermatologisch getest betekent dat de fabrikant het product heeft laten testen op vrijwilligers. Aunt Jackies Curls Coils Quench Moisture Intensive Leave in Conditioner 355 ml is dermatologisch getest: Nee.

Aunt Jackies Curls Coils Quench Moisture Intensive Leave in Conditioner 355 ml is te kopen via deze retailer. Klik op de link om de prijs te bekijken.

Wij verkopen Aunt Jackies Curls Coils Quench Moisture Intensive Leave in Conditioner 355 ml niet zelf, maar hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Deze vind je hier.

Bekijk ook andere shampoos