Olaplex No.4P Blonde Enhancer Toning Shampoo 250ml Zilvershampoo vrouwen Voor Alle haartypes

5/5

Olaplex heeft weer een fantastische shampoo op de markt gebracht. Laat je hier verder informeren over Olaplex No.4P Blonde Enhancer Toning Shampoo 250ml Zilvershampoo vrouwen Voor Alle haartypes en bepaal of dit de shampoo is die jij wilt voor jouw prachtige haar. Hier ontdek je alles wat je moet weten om te ondervinden wat voor shampoo Olaplex No.4P Blonde Enhancer Toning Shampoo 250ml Zilvershampoo vrouwen Voor Alle haartypes is. Bekijk de specificaties hieronder en koop het eenvoudig aan via de button.

Specificaties Olaplex No.4P Blonde Enhancer Toning Shampoo 250ml Zilvershampoo vrouwen Voor Alle haartypes

Merk

Olaplex

Serie

OLAPLEX Bond Maintenance

Hulp bij

Droog haar

Type dispenser

Flacon

Dermatologisch getest

Ja

Inhoud

250 ml

Aantal dispensers

1 stuk(s)

Omschrijving van Olaplex No.4P Blonde Enhancer Toning Shampoo 250ml Zilvershampoo vrouwen Voor Alle haartypes

Onze nieuwste toevoeging aan de Olaplex-familie is de No.4P Blonde Enhancer Toning Shampoo. Deze speciale formule is specifiek ontworpen voor vrouwen met alle haartypes die graag hun blonde lokken willen opfrissen en versterken. Met een inhoud van 250 ml biedt deze zilvershampoo de perfecte hoeveelheid om je haar een prachtige glans en levendigheid te geven. Wat deze shampoo echt uniek maakt, is het gebruik van de revolutionaire Olaplex-technologie. Deze technologie is ontwikkeld door onze deskundige onderzoekers en biedt geavanceerde haarherstellende eigenschappen. Het helpt om beschadigd haar te herstellen en te versterken, waardoor het er gezonder en glanzender uitziet. Bovendien is deze shampoo verrijkt met toning eigenschappen, waardoor het de gele tinten neutraliseert en je blonde haar een koele, zilverachtige tint geeft. Bij Olaplex geloven we dat alleen het beste goed genoeg is voor onze klanten. Daarom hebben we ervoor gezorgd dat al onze distribiteurs zorgvuldig zijn geselecteerd en aan strenge inspecties zijn onderworpen om te voldoen aan onze hoge kwaliteitsnormen. Alleen de distribiteurs die aan deze normen voldoen, zijn gemachtigd om onze producten, zoals de Olaplex No.4P Blonde Enhancer Toning Shampoo, te verkopen op bol.com. Hierdoor kunnen we garanderen dat je een authentiek en hoogwaardig product ontvangt dat aan al je verwachtingen voldoet.

Veelgestelde vragen over Olaplex No.4P Blonde Enhancer Toning Shampoo 250ml Zilvershampoo vrouwen Voor Alle haartypes


Olaplex No.4P Blonde Enhancer Toning Shampoo 250ml Zilvershampoo vrouwen Voor Alle haartypes wordt verkocht in een mooie Flacon van 250 ml. Daarnaast komen ze in een kwantiteit van 1 stuk(s) per doos.

Olaplex No.4P Blonde Enhancer Toning Shampoo 250ml Zilvershampoo vrouwen Voor Alle haartypes is uitermate geschikt op het moment dat jij het volgende haar hebt: Droog haar.

Dermatologisch getest betekent dat de fabrikant het product heeft laten testen op vrijwilligers. Olaplex No.4P Blonde Enhancer Toning Shampoo 250ml Zilvershampoo vrouwen Voor Alle haartypes is dermatologisch getest: Ja.

Olaplex No.4P Blonde Enhancer Toning Shampoo 250ml Zilvershampoo vrouwen Voor Alle haartypes is te kopen via deze retailer. Klik op de link om de prijs te bekijken.

Wij verkopen Olaplex No.4P Blonde Enhancer Toning Shampoo 250ml Zilvershampoo vrouwen Voor Alle haartypes niet zelf, maar hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Deze vind je hier.

Bekijk ook andere shampoos