Kérastase Résistance Fondant Extentioniste Versterkende conditioner voor sterker en langer haar 200ml

5/5

Kerastase heeft weer een fantastische shampoo op de markt gebracht. Laat je hier verder informeren over Kérastase Résistance Fondant Extentioniste Versterkende conditioner voor sterker en langer haar 200ml en bepaal of dit de shampoo is die jij wilt voor jouw prachtige haar. Hier ontdek je alles wat je moet weten om te ondervinden wat voor shampoo Kérastase Résistance Fondant Extentioniste Versterkende conditioner voor sterker en langer haar 200ml is. Bekijk de specificaties hieronder en koop het eenvoudig aan via de button.

Specificaties Kérastase Résistance Fondant Extentioniste Versterkende conditioner voor sterker en langer haar 200ml

Merk

Kerastase

Serie

Hulp bij

Beschadigd haar

Type dispenser

Flacon

Dermatologisch getest

Nee

Inhoud

200 ml

Aantal dispensers

1 stuk(s)

Omschrijving van Kérastase Résistance Fondant Extentioniste Versterkende conditioner voor sterker en langer haar 200ml

De Kérastase Résistance Fondant Extentioniste Versterkende conditioner is een krachtige formule die speciaal is ontwikkeld om je haar intensief te herstellen en versterken. Deze conditioner bevat Ceramiden en Maleïnezuur, waardoor zwak haar een ware boost krijgt en de haarlengtes versterkt worden. Het resultaat is sterker en langer haar dat er gezonder uitziet en een natuurlijke glans heeft. Deze versterkende conditioner is ideaal voor mensen met lang haar die op zoek zijn naar veerkracht en vitaliteit, zonder het haar te verzwaren. Het product werkt direct ontwarrend, waardoor je haar gemakkelijk doorkambaar wordt. Daarnaast zorgt de formule ervoor dat het haar intensief wordt gevoed en gehydrateerd, waardoor het er gezonder uitziet en minder snel afbreekt. Geef je haar de verzorging die het verdient met de Kérastase Résistance Fondant Extentioniste Versterkende conditioner. Versterk en verleng je haar op een effectieve manier, terwijl je geniet van een heerlijke geur en een zijdezacht resultaat. Voeg deze conditioner toe aan je haarverzorgingsroutine en ervaar de voordelen van sterker en langer haar met een stralende natuurlijke glans.

Veelgestelde vragen over Kérastase Résistance Fondant Extentioniste Versterkende conditioner voor sterker en langer haar 200ml


Kérastase Résistance Fondant Extentioniste Versterkende conditioner voor sterker en langer haar 200ml wordt verkocht in een mooie Flacon van 200 ml. Daarnaast komen ze in een kwantiteit van 1 stuk(s) per doos.

Kérastase Résistance Fondant Extentioniste Versterkende conditioner voor sterker en langer haar 200ml is uitermate geschikt op het moment dat jij het volgende haar hebt: Beschadigd haar.

Dermatologisch getest betekent dat de fabrikant het product heeft laten testen op vrijwilligers. Kérastase Résistance Fondant Extentioniste Versterkende conditioner voor sterker en langer haar 200ml is dermatologisch getest: Nee.

Kérastase Résistance Fondant Extentioniste Versterkende conditioner voor sterker en langer haar 200ml is te kopen via deze retailer. Klik op de link om de prijs te bekijken.

Wij verkopen Kérastase Résistance Fondant Extentioniste Versterkende conditioner voor sterker en langer haar 200ml niet zelf, maar hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Deze vind je hier.

Bekijk ook andere shampoos