milk_shake moisture plus conditioner 250 ml Conditioner voor ieder haartype

5/5

Milk_shake heeft weer een fantastische shampoo op de markt gebracht. Laat je hier verder informeren over milk_shake moisture plus conditioner 250 ml Conditioner voor ieder haartype en bepaal of dit de shampoo is die jij wilt voor jouw prachtige haar. Hier ontdek je alles wat je moet weten om te ondervinden wat voor shampoo milk_shake moisture plus conditioner 250 ml Conditioner voor ieder haartype is. Bekijk de specificaties hieronder en koop het eenvoudig aan via de button.

Specificaties milk_shake moisture plus conditioner 250 ml Conditioner voor ieder haartype

Merk

Milk_shake

Serie

Hulp bij

Droog haar

Type dispenser

Tube

Dermatologisch getest

Nee

Inhoud

2501 ml

Aantal dispensers

1 stuk(s)

Omschrijving van milk_shake moisture plus conditioner 250 ml Conditioner voor ieder haartype

De milk_shake moisture plus conditioner 250 ml is de perfecte conditioner voor elk haartype. Met deze conditioner krijgt droog haar weer de zachtheid en handelbaarheid die het verdient. Daarnaast zorgt deze conditioner ervoor dat de optimale vochtbalans in het haar behouden blijft. Wat deze conditioner echt bijzonder maakt, is de toevoeging van biologisch papaja extract. Dit extract zorgt niet alleen voor een heerlijke geur, maar heeft ook een voedende werking op het haar. Daarnaast bevat de conditioner Integrity 41® en hyaluronzuur. Deze ingrediënten hebben een anti-aging werking en beschermen de haarkleur. Zo blijft je haar er stralend uitzien, zelfs na veelvuldig gebruik van stylingtools of blootstelling aan de zon. Met de milk_shake moisture plus conditioner 250 ml creëer je moeiteloos gezond en glanzend haar. Geef je haar de verzorging die het verdient en geniet van het resultaat. Voeg deze conditioner toe aan je haarverzorgingsroutine en ervaar de zachtheid en handelbaarheid van je haar.

Veelgestelde vragen over milk_shake moisture plus conditioner 250 ml Conditioner voor ieder haartype


milk_shake moisture plus conditioner 250 ml Conditioner voor ieder haartype wordt verkocht in een mooie Tube van 2501 ml. Daarnaast komen ze in een kwantiteit van 1 stuk(s) per doos.

milk_shake moisture plus conditioner 250 ml Conditioner voor ieder haartype is uitermate geschikt op het moment dat jij het volgende haar hebt: Droog haar.

Dermatologisch getest betekent dat de fabrikant het product heeft laten testen op vrijwilligers. milk_shake moisture plus conditioner 250 ml Conditioner voor ieder haartype is dermatologisch getest: Nee.

milk_shake moisture plus conditioner 250 ml Conditioner voor ieder haartype is te kopen via deze retailer. Klik op de link om de prijs te bekijken.

Wij verkopen milk_shake moisture plus conditioner 250 ml Conditioner voor ieder haartype niet zelf, maar hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Deze vind je hier.

Bekijk ook andere shampoos