L'Oréal Paris Elvive Dreamlengths Haarconditioner Rapid Reviver 6 x 180 ml

5/5

L’Oréal Paris heeft weer een fantastische shampoo op de markt gebracht. Laat je hier verder informeren over L'Oréal Paris Elvive Dreamlengths Haarconditioner Rapid Reviver 6 x 180 ml en bepaal of dit de shampoo is die jij wilt voor jouw prachtige haar. Hier ontdek je alles wat je moet weten om te ondervinden wat voor shampoo L'Oréal Paris Elvive Dreamlengths Haarconditioner Rapid Reviver 6 x 180 ml is. Bekijk de specificaties hieronder en koop het eenvoudig aan via de button.

Specificaties L'Oréal Paris Elvive Dreamlengths Haarconditioner Rapid Reviver 6 x 180 ml

Merk

L’Oréal Paris

Serie

L’Oréal Paris Elvive Dreamlengths

Hulp bij

Droog haar

Type dispenser

Tube

Dermatologisch getest

Ja

Inhoud

180 ml

Aantal dispensers

6 stuk(s)

Omschrijving van L'Oréal Paris Elvive Dreamlengths Haarconditioner Rapid Reviver 6 x 180 ml

De L'Oréal Paris Elvive Dreamlengths Haarconditioner Rapid Reviver is de ultieme verzorging voor je haar. Met zijn revolutionaire formule biedt deze conditioner maar liefst 2 keer meer verzorging dan een normale conditioner*. Het is de perfecte oplossing voor wie droomt van lange, gezonde lokken. Deze conditioner is speciaal ontwikkeld om de haarlengtes te versterken en te voeden. Het maakt je haar zijdezacht en zorgt voor een prachtige glans. Dankzij de snelle werking van de Rapid Reviver hoef je geen tijd te verspillen aan het inwerken van de conditioner. Je kunt het gewoon aanbrengen, even laten intrekken en vervolgens uitspoelen. Zo heb je snel en gemakkelijk prachtig verzorgd haar. Naast zijn superieure verzorgingseigenschappen, bevat de Elvive Rapid Reviver ook een heerlijke geur die je haar de hele dag lang fris laat ruiken. Bovendien is deze conditioner verkrijgbaar in een handige verpakking van 6 flessen van elk 180 ml, zodat je altijd een voorraad hebt. Dus waar wacht je nog op? Gun je haar de verzorging die het verdient met de L'Oréal Paris Elvive Dreamlengths Haarconditioner Rapid Reviver.

Veelgestelde vragen over L'Oréal Paris Elvive Dreamlengths Haarconditioner Rapid Reviver 6 x 180 ml


L'Oréal Paris Elvive Dreamlengths Haarconditioner Rapid Reviver 6 x 180 ml wordt verkocht in een mooie Tube van 180 ml. Daarnaast komen ze in een kwantiteit van 6 stuk(s) per doos.

L'Oréal Paris Elvive Dreamlengths Haarconditioner Rapid Reviver 6 x 180 ml is uitermate geschikt op het moment dat jij het volgende haar hebt: Droog haar.

Dermatologisch getest betekent dat de fabrikant het product heeft laten testen op vrijwilligers. L'Oréal Paris Elvive Dreamlengths Haarconditioner Rapid Reviver 6 x 180 ml is dermatologisch getest: Ja.

L'Oréal Paris Elvive Dreamlengths Haarconditioner Rapid Reviver 6 x 180 ml is te kopen via deze retailer. Klik op de link om de prijs te bekijken.

Wij verkopen L'Oréal Paris Elvive Dreamlengths Haarconditioner Rapid Reviver 6 x 180 ml niet zelf, maar hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Deze vind je hier.

Bekijk ook andere shampoos