Aveda Damage Remedy Restructuring Conditioner 200ml

5/5

Aveda heeft weer een fantastische shampoo op de markt gebracht. Laat je hier verder informeren over Aveda Damage Remedy Restructuring Conditioner 200ml en bepaal of dit de shampoo is die jij wilt voor jouw prachtige haar. Hier ontdek je alles wat je moet weten om te ondervinden wat voor shampoo Aveda Damage Remedy Restructuring Conditioner 200ml is. Bekijk de specificaties hieronder en koop het eenvoudig aan via de button.

Specificaties Aveda Damage Remedy Restructuring Conditioner 200ml

Merk

Aveda

Serie

Hulp bij

Beschadigd haar

Type dispenser

Tube

Dermatologisch getest

Inhoud

2001 ml

Aantal dispensers

1 stuk(s)

Omschrijving van Aveda Damage Remedy Restructuring Conditioner 200ml

De Herstellende Conditioner Damage Remedy van Aveda is de perfecte aanvulling op je schoonheidsroutine. Met zijn krachtige formule en herstructurerende eigenschappen, helpt deze conditioner om beschadigd haar te herstellen en te versterken. Dankzij de innovatieve ingrediënten worden de haarvezels diep gevoed en gehydrateerd, waardoor je haar er gezonder en glanzender uitziet. Deze conditioner is geschikt voor alle haartypes en is speciaal ontwikkeld om beschadigd haar te herstellen. Het helpt om gespleten haarpunten te verminderen en voorkomt verdere schade aan je haar. Bovendien heeft het een heerlijke geur die je haar de hele dag fris laat ruiken. Met de Herstellende Conditioner Damage Remedy van Aveda geef je je haar de verzorging die het verdient. Voeg dit product toe aan je dagelijkse schoonheidsroutine en geniet van gezond, glanzend en stralend haar. Verwen jezelf met de voordelen en geneugten van Aveda producten en ontdek de magie van 100% originele merken.

Veelgestelde vragen over Aveda Damage Remedy Restructuring Conditioner 200ml


Aveda Damage Remedy Restructuring Conditioner 200ml wordt verkocht in een mooie Tube van 2001 ml. Daarnaast komen ze in een kwantiteit van 1 stuk(s) per doos.

Aveda Damage Remedy Restructuring Conditioner 200ml is uitermate geschikt op het moment dat jij het volgende haar hebt: Beschadigd haar.

Dermatologisch getest betekent dat de fabrikant het product heeft laten testen op vrijwilligers. Aveda Damage Remedy Restructuring Conditioner 200ml is dermatologisch getest: .

Aveda Damage Remedy Restructuring Conditioner 200ml is te kopen via deze retailer. Klik op de link om de prijs te bekijken.

Wij verkopen Aveda Damage Remedy Restructuring Conditioner 200ml niet zelf, maar hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Deze vind je hier.

Bekijk ook andere shampoos