Soaptimist Premium Shampoo Bar Volume Strength Voor volume en veerkracht Salon Quality Voor alle haartypes

5/5

Soaptimist Professional heeft weer een fantastische shampoo op de markt gebracht. Laat je hier verder informeren over Soaptimist Premium Shampoo Bar Volume Strength Voor volume en veerkracht Salon Quality Voor alle haartypes en bepaal of dit de shampoo is die jij wilt voor jouw prachtige haar. Hier ontdek je alles wat je moet weten om te ondervinden wat voor shampoo Soaptimist Premium Shampoo Bar Volume Strength Voor volume en veerkracht Salon Quality Voor alle haartypes is. Bekijk de specificaties hieronder en koop het eenvoudig aan via de button.

Specificaties Soaptimist Premium Shampoo Bar Volume Strength Voor volume en veerkracht Salon Quality Voor alle haartypes

Merk

Soaptimist Professional

Serie

Hulp bij

Beschadigd haar

Type dispenser

Dermatologisch getest

Inhoud

70 g

Aantal dispensers

1 stuk(s)

Omschrijving van Soaptimist Premium Shampoo Bar Volume Strength Voor volume en veerkracht Salon Quality Voor alle haartypes

De Soaptimist Premium Shampoo Bar Volume & Strength is de ultieme oplossing voor fijn en normaal haar dat wat extra volume en veerkracht nodig heeft. Deze shampoo bar bevat een exclusieve mix van hoogwaardige ingrediënten, waaronder het gepatenteerde Rice-Tein NPNF, om je haar een boost te geven. Deze formule reinigt je haar op een milde manier, zodat het zacht en gezond aanvoelt. Daarnaast voedt de shampoo bar je haar intensief, zonder het te verzwaren. Vanaf de wortels tot de punten wordt je haar versterkt, waardoor het er voller uitziet en een gezonde glans krijgt. Het resultaat? Geen futloos haar meer, maar een prachtig vol en lichtgewicht volume! Maar dat is nog niet alles. Deze salonkwaliteit shampoo bar is geschikt voor alle haartypes, zodat iedereen kan genieten van de voordelen. Of je nu fijn, normaal of een ander haartype hebt, deze shampoo bar is er voor jou. Dus zeg maar dag tegen futloos haar en verwelkom een nieuwe wereld van volume en veerkracht. Kies voor de Soaptimist Premium Shampoo Bar Volume & Strength en geef je haar de liefde en verzorging die het verdient!

Veelgestelde vragen over Soaptimist Premium Shampoo Bar Volume Strength Voor volume en veerkracht Salon Quality Voor alle haartypes


Soaptimist Premium Shampoo Bar Volume Strength Voor volume en veerkracht Salon Quality Voor alle haartypes wordt verkocht in een mooie van 70 g. Daarnaast komen ze in een kwantiteit van 1 stuk(s) per doos.

Soaptimist Premium Shampoo Bar Volume Strength Voor volume en veerkracht Salon Quality Voor alle haartypes is uitermate geschikt op het moment dat jij het volgende haar hebt: Beschadigd haar.

Dermatologisch getest betekent dat de fabrikant het product heeft laten testen op vrijwilligers. Soaptimist Premium Shampoo Bar Volume Strength Voor volume en veerkracht Salon Quality Voor alle haartypes is dermatologisch getest: .

Soaptimist Premium Shampoo Bar Volume Strength Voor volume en veerkracht Salon Quality Voor alle haartypes is te kopen via deze retailer. Klik op de link om de prijs te bekijken.

Wij verkopen Soaptimist Premium Shampoo Bar Volume Strength Voor volume en veerkracht Salon Quality Voor alle haartypes niet zelf, maar hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Deze vind je hier.

Bekijk ook andere shampoos