Pantene Pro-V Repair Protect Keratine Behandeling Herstellend Haarmasker Voor Beschadigd Haar Voordeelverpakking 6x300

5/5

Pantene heeft weer een fantastische shampoo op de markt gebracht. Laat je hier verder informeren over Pantene Pro-V Repair Protect Keratine Behandeling Herstellend Haarmasker Voor Beschadigd Haar Voordeelverpakking 6x300 en bepaal of dit de shampoo is die jij wilt voor jouw prachtige haar. Hier ontdek je alles wat je moet weten om te ondervinden wat voor shampoo Pantene Pro-V Repair Protect Keratine Behandeling Herstellend Haarmasker Voor Beschadigd Haar Voordeelverpakking 6x300 is. Bekijk de specificaties hieronder en koop het eenvoudig aan via de button.

Specificaties Pantene Pro-V Repair Protect Keratine Behandeling Herstellend Haarmasker Voor Beschadigd Haar Voordeelverpakking 6x300

Merk

Pantene

Serie

Hulp bij

Droog haar

Type dispenser

Pot

Dermatologisch getest

Nee

Inhoud

1800 ml

Aantal dispensers

6 stuk(s)

Omschrijving van Pantene Pro-V Repair Protect Keratine Behandeling Herstellend Haarmasker Voor Beschadigd Haar Voordeelverpakking 6x300

Het Pantene Pro-V Repair Protect Keratine Behandeling Herstellend Haarmasker is speciaal ontworpen voor beschadigd haar en komt in een voordelige verpakking van 6x300 ml. Dit intensief herstellend haarmasker bevat keratine en micro-voedingsstoffen die getest zijn door het Swiss Vitamin Institute. Het is klinisch bewezen dat dit haarmasker helpt om tot wel 6 maanden aan haarschade te herstellen na slechts één toepassing. De rijke formule van Pantene Pro-V dringt diep door in de haarvezels en versterkt en voedt elke haarlok van de wortel tot de punt. Het herstelt niet alleen schade veroorzaakt door styling, maar versterkt het haar ook tegen toekomstige schade door styling. Dit haarmasker biedt dus een complete oplossing voor beschadigd haar, waardoor het er gezond en glanzend uitziet. Geef je haar de verzorging die het verdient met het Pantene Pro-V Repair Protect Keratine Behandeling Herstellend Haarmasker. Het is gemakkelijk aan te brengen en kan gebruikt worden als een wekelijkse behandeling om je haar weer tot leven te brengen. Voeg dit haarmasker toe aan je haarverzorgingsroutine en geniet van gezond, hersteld haar dat er stralend uitziet.

Veelgestelde vragen over Pantene Pro-V Repair Protect Keratine Behandeling Herstellend Haarmasker Voor Beschadigd Haar Voordeelverpakking 6x300


Pantene Pro-V Repair Protect Keratine Behandeling Herstellend Haarmasker Voor Beschadigd Haar Voordeelverpakking 6x300 wordt verkocht in een mooie Pot van 1800 ml. Daarnaast komen ze in een kwantiteit van 6 stuk(s) per doos.

Pantene Pro-V Repair Protect Keratine Behandeling Herstellend Haarmasker Voor Beschadigd Haar Voordeelverpakking 6x300 is uitermate geschikt op het moment dat jij het volgende haar hebt: Droog haar.

Dermatologisch getest betekent dat de fabrikant het product heeft laten testen op vrijwilligers. Pantene Pro-V Repair Protect Keratine Behandeling Herstellend Haarmasker Voor Beschadigd Haar Voordeelverpakking 6x300 is dermatologisch getest: Nee.

Pantene Pro-V Repair Protect Keratine Behandeling Herstellend Haarmasker Voor Beschadigd Haar Voordeelverpakking 6x300 is te kopen via deze retailer. Klik op de link om de prijs te bekijken.

Wij verkopen Pantene Pro-V Repair Protect Keratine Behandeling Herstellend Haarmasker Voor Beschadigd Haar Voordeelverpakking 6x300 niet zelf, maar hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Deze vind je hier.

Bekijk ook andere shampoos