Andrélon Special Oil Care Conditioner 6 x 300 ml Voordeelverpakking

5/5

Andrélon heeft weer een fantastische shampoo op de markt gebracht. Laat je hier verder informeren over Andrélon Special Oil Care Conditioner 6 x 300 ml Voordeelverpakking en bepaal of dit de shampoo is die jij wilt voor jouw prachtige haar. Hier ontdek je alles wat je moet weten om te ondervinden wat voor shampoo Andrélon Special Oil Care Conditioner 6 x 300 ml Voordeelverpakking is. Bekijk de specificaties hieronder en koop het eenvoudig aan via de button.

Specificaties Andrélon Special Oil Care Conditioner 6 x 300 ml Voordeelverpakking

Merk

Andrélon

Serie

Andrélon Oil & Care

Hulp bij

Droog haar

Type dispenser

Flacon

Dermatologisch getest

Ja

Inhoud

1800 ml

Aantal dispensers

6 stuk(s)

Omschrijving van Andrélon Special Oil Care Conditioner 6 x 300 ml Voordeelverpakking

Met de Andrélon Special Oil & Care Conditioner haal je het beste uit je haarverzorgingsroutine. Deze voordeelverpakking bevat maar liefst 6 flessen van 300 ml, zodat je haar altijd gehydrateerd en verzorgd blijft. Deze conditioner is speciaal ontwikkeld om pluizig haar tegen te gaan, zonder het haar vet te maken. Dankzij de unieke combinatie van arganolie en marula-olie wordt je haar intens gevoed en krijgt het een prachtige glans. De arganolie helpt het haar te herstellen en te versterken, terwijl de marula-olie zorgt voor een diepe hydratatie. Na gebruik voelt je haar zijdezacht aan en is het makkelijk doorkambaar. De formule is lichtgewicht, waardoor je haar niet verzwaard wordt. Bovendien heeft de conditioner een heerlijke geur die je haar de hele dag fris laat ruiken. Geef je haar de verzorging die het verdient met de Andrélon Special Oil & Care Conditioner.

Veelgestelde vragen over Andrélon Special Oil Care Conditioner 6 x 300 ml Voordeelverpakking


Andrélon Special Oil Care Conditioner 6 x 300 ml Voordeelverpakking wordt verkocht in een mooie Flacon van 1800 ml. Daarnaast komen ze in een kwantiteit van 6 stuk(s) per doos.

Andrélon Special Oil Care Conditioner 6 x 300 ml Voordeelverpakking is uitermate geschikt op het moment dat jij het volgende haar hebt: Droog haar.

Dermatologisch getest betekent dat de fabrikant het product heeft laten testen op vrijwilligers. Andrélon Special Oil Care Conditioner 6 x 300 ml Voordeelverpakking is dermatologisch getest: Ja.

Andrélon Special Oil Care Conditioner 6 x 300 ml Voordeelverpakking is te kopen via deze retailer. Klik op de link om de prijs te bekijken.

Wij verkopen Andrélon Special Oil Care Conditioner 6 x 300 ml Voordeelverpakking niet zelf, maar hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Deze vind je hier.

Bekijk ook andere shampoos