Soaptimist Shampoo Bar Sea Breeze Voor hydratatie, volume en versterking Geen parabenen, siliconen of sulfaten Voor

5/5

Soaptimist Professional heeft weer een fantastische shampoo op de markt gebracht. Laat je hier verder informeren over Soaptimist Shampoo Bar Sea Breeze Voor hydratatie, volume en versterking Geen parabenen, siliconen of sulfaten Voor en bepaal of dit de shampoo is die jij wilt voor jouw prachtige haar. Hier ontdek je alles wat je moet weten om te ondervinden wat voor shampoo Soaptimist Shampoo Bar Sea Breeze Voor hydratatie, volume en versterking Geen parabenen, siliconen of sulfaten Voor is. Bekijk de specificaties hieronder en koop het eenvoudig aan via de button.

Specificaties Soaptimist Shampoo Bar Sea Breeze Voor hydratatie, volume en versterking Geen parabenen, siliconen of sulfaten Voor

Merk

Soaptimist Professional

Serie

Hulp bij

Geen haarprobleem

Type dispenser

Dermatologisch getest

Inhoud

70 g

Aantal dispensers

1 stuk(s)

Omschrijving van Soaptimist Shampoo Bar Sea Breeze Voor hydratatie, volume en versterking Geen parabenen, siliconen of sulfaten Voor

De Soaptimist Shampoo Bar Sea Breeze is een ware traktatie voor je haar. Deze voedende shampoo is geschikt voor alle haartypes en heeft een speciale formule die zorgt voor optimale hydratatie, volume en versterking. Dankzij de unieke ingrediënten wordt je haar niet alleen schoon, maar ook zijdezacht en glanzend. Wat deze shampoobar zo bijzonder maakt, is dat het vrij is van schadelijke stoffen zoals parabenen, siliconen en sulfaten. Hierdoor is het niet alleen goed voor je haar, maar ook voor het milieu. Met de Soaptimist Shampoo Bar Sea Breeze maak je een bewuste keuze voor gezond en duurzaam haarverzorging. De frisse geur van Lavendel & Argan zorgt voor een heerlijk verwenmoment tijdens het wassen van je haar. Het is alsof je een zeebries door je lokken voelt waaien. Geef je haar de verzorging die het verdient met de Soaptimist Shampoo Bar Sea Breeze en geniet van gezond, volumineus en stralend haar.

Veelgestelde vragen over Soaptimist Shampoo Bar Sea Breeze Voor hydratatie, volume en versterking Geen parabenen, siliconen of sulfaten Voor


Soaptimist Shampoo Bar Sea Breeze Voor hydratatie, volume en versterking Geen parabenen, siliconen of sulfaten Voor wordt verkocht in een mooie van 70 g. Daarnaast komen ze in een kwantiteit van 1 stuk(s) per doos.

Soaptimist Shampoo Bar Sea Breeze Voor hydratatie, volume en versterking Geen parabenen, siliconen of sulfaten Voor is uitermate geschikt op het moment dat jij het volgende haar hebt: Geen haarprobleem.

Dermatologisch getest betekent dat de fabrikant het product heeft laten testen op vrijwilligers. Soaptimist Shampoo Bar Sea Breeze Voor hydratatie, volume en versterking Geen parabenen, siliconen of sulfaten Voor is dermatologisch getest: .

Soaptimist Shampoo Bar Sea Breeze Voor hydratatie, volume en versterking Geen parabenen, siliconen of sulfaten Voor is te kopen via deze retailer. Klik op de link om de prijs te bekijken.

Wij verkopen Soaptimist Shampoo Bar Sea Breeze Voor hydratatie, volume en versterking Geen parabenen, siliconen of sulfaten Voor niet zelf, maar hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Deze vind je hier.

Bekijk ook andere shampoos