KEVIN.MURPHY Angel Rinse Conditioner 40 ml

5/5

KEVIN.MURPHY heeft weer een fantastische shampoo op de markt gebracht. Laat je hier verder informeren over KEVIN.MURPHY Angel Rinse Conditioner 40 ml en bepaal of dit de shampoo is die jij wilt voor jouw prachtige haar. Hier ontdek je alles wat je moet weten om te ondervinden wat voor shampoo KEVIN.MURPHY Angel Rinse Conditioner 40 ml is. Bekijk de specificaties hieronder en koop het eenvoudig aan via de button.

Specificaties KEVIN.MURPHY Angel Rinse Conditioner 40 ml

Merk

KEVIN.MURPHY

Serie

KEVIN.MURPHY Balancing.Wash

Hulp bij

Droog haar

Type dispenser

Flacon

Dermatologisch getest

Ja

Inhoud

40 ml

Aantal dispensers

1 stuk(s)

Omschrijving van KEVIN.MURPHY Angel Rinse Conditioner 40 ml

Kevin Murphy Angel Rinse Conditioner is een absolute must-have voor iedereen met fijn en gekleurd haar. Deze conditioner biedt de ultieme verzorging en zorgt ervoor dat je haar er voller uitziet, zonder het te verzwaren. Je zult merken dat je haar na gebruik gehydrateerd en beschermd aanvoelt, en dat je haarkleur langer behouden blijft. Maar dat is niet alles! Deze conditioner bevat speciale ingrediënten zoals Grapefruit extract en geraniumolie, die niet alleen de haargroei stimuleren, maar ook zorgen voor een prachtige glans. Je haar zal er stralend uitzien en heerlijk ruiken. Daarnaast is de Angel Rinse conditioner perfect te combineren met de ANGEL.WASH shampoo, voor een complete verzorgingsroutine. Met Kevin Murphy Angel Rinse Conditioner hoef je je geen zorgen te maken over zwaar of futloos haar. Deze gewichtloze formule zorgt ervoor dat je haar luchtig en volumineus blijft, terwijl het tegelijkertijd intensief wordt verzorgd. Geef je haar de liefde en aandacht die het verdient met deze geweldige conditioner!

Veelgestelde vragen over KEVIN.MURPHY Angel Rinse Conditioner 40 ml


KEVIN.MURPHY Angel Rinse Conditioner 40 ml wordt verkocht in een mooie Flacon van 40 ml. Daarnaast komen ze in een kwantiteit van 1 stuk(s) per doos.

KEVIN.MURPHY Angel Rinse Conditioner 40 ml is uitermate geschikt op het moment dat jij het volgende haar hebt: Droog haar.

Dermatologisch getest betekent dat de fabrikant het product heeft laten testen op vrijwilligers. KEVIN.MURPHY Angel Rinse Conditioner 40 ml is dermatologisch getest: Ja.

KEVIN.MURPHY Angel Rinse Conditioner 40 ml is te kopen via deze retailer. Klik op de link om de prijs te bekijken.

Wij verkopen KEVIN.MURPHY Angel Rinse Conditioner 40 ml niet zelf, maar hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Deze vind je hier.

Bekijk ook andere shampoos