NeoFollics Conditioner 205 ml Stimuleert de haargroei Voor iedere haartype

5/5

neofollics heeft weer een fantastische shampoo op de markt gebracht. Laat je hier verder informeren over NeoFollics Conditioner 205 ml Stimuleert de haargroei Voor iedere haartype en bepaal of dit de shampoo is die jij wilt voor jouw prachtige haar. Hier ontdek je alles wat je moet weten om te ondervinden wat voor shampoo NeoFollics Conditioner 205 ml Stimuleert de haargroei Voor iedere haartype is. Bekijk de specificaties hieronder en koop het eenvoudig aan via de button.

Specificaties NeoFollics Conditioner 205 ml Stimuleert de haargroei Voor iedere haartype

Merk

neofollics

Serie

Hulp bij

Anti-haaruitval

Type dispenser

Tube

Dermatologisch getest

Ja

Inhoud

250 ml

Aantal dispensers

1 stuk(s)

Omschrijving van NeoFollics Conditioner 205 ml Stimuleert de haargroei Voor iedere haartype

NO DESCRIPTION

Veelgestelde vragen over NeoFollics Conditioner 205 ml Stimuleert de haargroei Voor iedere haartype


NeoFollics Conditioner 205 ml Stimuleert de haargroei Voor iedere haartype wordt verkocht in een mooie Tube van 250 ml. Daarnaast komen ze in een kwantiteit van 1 stuk(s) per doos.

NeoFollics Conditioner 205 ml Stimuleert de haargroei Voor iedere haartype is uitermate geschikt op het moment dat jij het volgende haar hebt: Anti-haaruitval.

Dermatologisch getest betekent dat de fabrikant het product heeft laten testen op vrijwilligers. NeoFollics Conditioner 205 ml Stimuleert de haargroei Voor iedere haartype is dermatologisch getest: Ja.

NeoFollics Conditioner 205 ml Stimuleert de haargroei Voor iedere haartype is te kopen via deze retailer. Klik op de link om de prijs te bekijken.

Wij verkopen NeoFollics Conditioner 205 ml Stimuleert de haargroei Voor iedere haartype niet zelf, maar hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Deze vind je hier.

Bekijk ook andere shampoos