Vichy Dercos Technique Anti-Roos- Shampoo Normaal tot vet haar 390ml

5/5

VICHY heeft weer een fantastische shampoo op de markt gebracht. Laat je hier verder informeren over Vichy Dercos Technique Anti-Roos- Shampoo Normaal tot vet haar 390ml en bepaal of dit de shampoo is die jij wilt voor jouw prachtige haar. Hier ontdek je alles wat je moet weten om te ondervinden wat voor shampoo Vichy Dercos Technique Anti-Roos- Shampoo Normaal tot vet haar 390ml is. Bekijk de specificaties hieronder en koop het eenvoudig aan via de button.

Specificaties Vichy Dercos Technique Anti-Roos- Shampoo Normaal tot vet haar 390ml

Merk

VICHY

Serie

Vichy Dercos

Hulp bij

Anti-roos

Type dispenser

Pomp

Dermatologisch getest

Ja

Inhoud

390 ml

Aantal dispensers

1 stuk(s)

Omschrijving van Vichy Dercos Technique Anti-Roos- Shampoo Normaal tot vet haar 390ml

De Vichy Dercos Technique Anti-Roos Shampoo is speciaal ontwikkeld voor mensen met normaal tot vet haar die last hebben van roos en schilfers op de hoofdhuid. Deze unieke shampoo biedt een dubbele verzorging, omdat het niet alleen gericht is op het bestrijden van roos, maar ook op het verminderen van schilfers. Wat deze anti-roos shampoo echt onderscheidt, is de gepatenteerde formule met Selenium DS en Cohesyl. Deze ingrediënten werken samen om de gezondheid van de hoofdhuid te bevorderen en zorgen voor een langdurig roos- en schilfervrij resultaat. Naast het effectieve anti-roos effect zorgt deze shampoo ook voor een fris en schoon gevoel op de hoofdhuid. Het verwijdert overtollige talg en vuil, waardoor het haar er gezond en glanzend uitziet. De Vichy Dercos Technique Anti-Roos Shampoo is dermatologisch getest en geschikt voor dagelijks gebruik. Met deze shampoo geniet je niet alleen van een roosvrije hoofdhuid, maar ook van gezonde en stralende lokken. Kies voor Vichy Dercos Technique Anti-Roos Shampoo en ervaar de kracht van deze geavanceerde formule voor normaal tot vet haar.

Veelgestelde vragen over Vichy Dercos Technique Anti-Roos- Shampoo Normaal tot vet haar 390ml


Vichy Dercos Technique Anti-Roos- Shampoo Normaal tot vet haar 390ml wordt verkocht in een mooie Pomp van 390 ml. Daarnaast komen ze in een kwantiteit van 1 stuk(s) per doos.

Vichy Dercos Technique Anti-Roos- Shampoo Normaal tot vet haar 390ml is uitermate geschikt op het moment dat jij het volgende haar hebt: Anti-roos.

Dermatologisch getest betekent dat de fabrikant het product heeft laten testen op vrijwilligers. Vichy Dercos Technique Anti-Roos- Shampoo Normaal tot vet haar 390ml is dermatologisch getest: Ja.

Vichy Dercos Technique Anti-Roos- Shampoo Normaal tot vet haar 390ml is te kopen via deze retailer. Klik op de link om de prijs te bekijken.

Wij verkopen Vichy Dercos Technique Anti-Roos- Shampoo Normaal tot vet haar 390ml niet zelf, maar hebben onderzocht welke webshop de beste prijs aanbiedt. Deze vind je hier.

Bekijk ook andere shampoos